Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.09.2013.

18:10

Hofenhajm bolji od Mehengladbaha

Hofenhajm je pobedio Borusiju iz Mehengladbaha s 2:1, čime je zabeležio prvu pobedu na domaćem terenu u dosadašnjih pet kola Bundeslige.

Izvor:

Autor:

Default images

Prvi gol postigao je Antoni Modeste na kraju prvog poluvremena. Drugi gol je na asistenciju Modeste postigao Kevin Foland, koji je pogodio stativu u petom minutu.

Rezervista Mehengladbaha Branimir Hrgota je smanjio prednost u 75 minutu, čime je utakmica ušla u napetu završnicu. Hrgota, Maks Kruse i Rafael su bili blizu izjednačenja, ali nisu uspeli da postignu pogodak.

Hofenhajm je na 7. mestu s po dve pobede i dve nerešene utakmice i jednim porazom, dok je Mehengladbah na 11. mestu s dve pobede i tri
poraza.

U mečevima odigranim u subotu, Borusija je zadržala maksimalan učinak i sa šest golova stigla do 15. boda.

U poslednjem meču kola Ajntraht Braunšvajg i Nirnberg igrali su nerešeno 1:1. Gosti su poveli u 28. minutu golom Hloušeka, a konačan rezultat postavio je Elabdelaui u 70. minutu.

Braunšvajg je i dalje na začelju sa jednim nerešenim rezultatom i četiri poraza, dok je Nirnberg 16. sa četiri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve