Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.09.2013.

16:06

Čelsi 197 minuta bez gola u PL

Ekipa Čelsija ne blista na startu sezone, u nedelju je poražena od Evertona 1:0, a već 197 minuta nije postigla gol u Premijer ligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U vrhu napada zaigrao je Samjuel Eto, nedavno pojačanje kluba iz Londona, ali i on je sam u nekoliko navrata pokazao loše reakcije.

''Imao je neke prilike koje po pravilu realizuje. Tu posebno mislim na šansu u drugom delu, koju mu je namestio Branislav Ivanović. Eto je u karijeri postigao stotinjak takvih golova. Ovog puta nije", rekao je posle meča Žoze Murinjo.

Portugalski stručnjak nije previše zabrinut zbog rezultata.

"Nismo pokazali pobednički instinkt. Nismo mogli da slomimo suparnika. Takve se utakmice dešavaju“, izjavio je menadžer Čelsija koji je trenutno sedmi na tabeli u Premijeršipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve