Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2013.

23:26

Mihajlović: Dobro igrali kao ekipa

Selektor Srbije Siniša Mihajlović zadovoljan je timskom igrom, ali ne i rezultatom meča sa Hrvatskom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

srbija je remijem 1:1 ostala i bez teoretske šanse da se plasira makar u baraž za Svetsko prvenstvo, jer posle 8 kola ima 8 bodova, 9 manje od Hrvatske.

Mihajlović je zadovoljan igrom celog tima, koji je delovao kompaktno i kada mu ne ide, i kaže da je ova generacija pokazala da može da joj se veruje.

“Ne mogu da kažem ništa negativno u vezi sa utakmicom. Momci su pokazali da u njih može i mora da se veruje. Igrali smo dobro, ali to je fudbal. Fudbal je lep samo kad se pobedi”., rekao je Mihajlović.

“Kao ekipa delovali smo odlično. Možda sam od nekih pojedinaca očekivao više, ali čak i kada nije išlo delovali smo kao ekipa. Naivno smo primili gol, ali ne mogu ništa da im zamerim. Ispnili su sve što sam očekivao od njih, ali su nas koštale neke stare boljke”

Mihajlović nije želeo da komentariše nastup Feliksa Briha.

Suđenje nikad nisam komentarisao, pa neću ni sada”.

Po dolasku Siniša Mihajlović je najavio da će otići sa klupe ako se Srbija ne plasira na SP. Danas je i poslednja šansa nestala.

"Ne razmišljam o odlasku. Tu sam do decembra, pa ćemo videti šta dalje", zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve