Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2013.

13:19

Nikolić ugostio Šukera i Karadžića

Predsednik republike Srbije Tomislav Nikolić ugostio je predsednika fudbalskih saveza Srbije i Hrvatske Tomislava Karadžića i Davora Šukera.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nikolić je čelnike srpskog i hrvatskog fudbala dočekao na dan međusobnog duela dve zemlje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Predsednik je rekao da izjave predstavnika fudbalskih saveza Srbije i Hrvatske uveravaju da se može očekivati fer utakmica i da veruje da će se i ubuduće sportski događaji održavati u miru, bez incidenata.

U saopštenju se navodi da su predstavnici Hrvatskog fudbalskog saveza zahvalili Nikoliću na iskrenom stavu i zalaganju da se i u sferi sporta odnosi unapređuju i da prate uspehe na političkom i ekonomskom planu.

Šuker: Uvertira za zajedničku ligu

Predsednik fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker upozorio je da će svaki mogući incident na Marakani skupo koštati oba saveza.

"Pod velikom smo lupom FIFA i UEFA, moramo da vodimo računa. Zamolio bih ljude koji ne žele da učestvuju u spektaklu da ne dolaze na stadion, neka gledaju kod kuće ili u nekom kafiću, ali ne na Marakani. Fudbal je svetski biznis i moramo da se priključimo toj porodici", rekao je Šuker.

"Verujem u prijatelja Karadžića i generalnog sekretara Lakovića, obezbediće da sve prođe kako treba. Zahvaljujem hrvatskoj i srpskoj policiji. Ako dođe i do malih incidenata, pojednice treba kazniti", dodao je nekadašnji golgeter kratko odgovorivši "Da", na pitanje da li su ovi dueli Srbije i Hrvatske uvertira za zajedničku ligu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve