Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2013.

12:39

"Zagreva" se atmosfera u Beogradu

Navijači fudbalske reprezentacije Srbije iz svih delova zemlje, ali i iz regiona i inostranstva polako pristižu u Beograd, za meč Srbija - Hrvatska.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

U beogradskim kafićima i restoranima već se polako "zagreva" atmosfera, a navijačci, uglavnom u crvenim dresovima i sa državnim obeležjima, ne kriju optimizam, uprkos tome što je rival mladom srpskom timu osma selekcija na rang listi FIFA.

Slična atmosfera je i oko stadiona Crvene zvezde, gde se prava gužva očekuje u predvečernjim časovima, nekoliko sati pre početka utakmice, koja je sve, samo ne običan duel dva fudbalska tima.

Kao što su i najavili iz MUP-a obezbeđenje na ulicama glavnog grada je maksimalno pojačano, za ovu priliku angažovano je oko 4.000 policajaca, koji posebnu pažnju obraćaju na hotel Hajat, gde je smeštena ekspredicija hrvatskog tima.

Hrvatska trenutno zauzima drugo mesto u A grupi kvalifikacija sa 16 bodova, tri boda manje od prvoplasirane Belgije, dok je Srbija na trećem mestu sa samo sedam bodova.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se od 20.45 sati na stadionu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve