Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2013.

09:58

Albert Nađ najavio nova pojačanja?

Iako je prelazni rok završen, sportski direktor Partizana Albert Nađ najavio je mogućnost novih dolazaka u redove srpskog šampiona.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Partizan u finišu prelaznog roka nije ostvario ciljeve pogotovo posle propalog transfera Marka Petkovića, odnosno njegovog odlaska u Crvenu zvezdu.

Postoji mogućnost da crno-beli angažuju još jednog igrača van prelaznog roka, a pojavila se informacija da bi to mogao da bude nekadašnji štoper Crvene zvezde Ibrahim Gaj.

"Ne znam ništa o dolasku Gaja, ne vode se pregovori. Nećemo da licitiramo sa imenima, sve je moguće", rekao je za "Žurnal" Nađ, koji nije želeo da potvrdi da li su istinite spekulacije o Jovici Vasiliću (Sloboda) i Milošu Stojanoviću (Vuhan).

Partizan iza sebe ima jedan od najgorih prelaznih rokova u svojoj isitoriji, šta je radio sportski sektor srpskiog šampiona analizirala je sportska redakcija B92.

Nađ oseća veliku odgovornost za loše rezultate tima na početku sezone.

"Teško preživljavam sve što se dogodilo, takav sam bio i kao igrač. Početak sezone bih opisao sa 'i tako, i tako'. Nismo pružili ono što se očekivalo, nismo ušli u neko evropsko takmičenje, dok je u domaćem prvenstvu bilo toplo-hladno. Najbitnije je da smo posle svega prvi", rekao je Nađ za "Sport".

"Žao mi je što treneru Vuku Rašoviću nisam ranije obezbedio pojačanja. Ali okolnosti su bile takve, nekada želja i entuzijazam nisu dovoljni", rekao je Nađ.

Ono što je najviše poremetilo tim su odlasci Ivana Ivanova i Aleksandra Mitrovića.

"Za uspehe i neuspehe svako nosi svoj deo odgovornosti, pa ću tako i ja preuzeti svoje breme bez problema. Znam samo da sam dao sve od sebe za dobrobit Partizana i da mi je jedino to bilo na pameti", rekao je Nađ koji nije mogao da odgovori na pitanje da li je nedostatak novca bio problem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve