Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.09.2013.

00:46

Grbić i 600.000 evra za Šćepovića

Partizan je od Olimpijakosa za Marka Šćepovića dobio 600.000 evra i sva prava na Petra Grbića, koji je stigao na pozajmicu iz Pireja u Humsku tokom leta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Grbić, koji je i dalje igrač Olimpijakosa, idućeg leta će potpisati trogodišnji ugovor s Partizanom i tada će konačno biti zaključeni svi detalji iz sporazuma grčkog i srpskog prvaka, prenose "Novosti" pisanje grčkih medija.

Što se tiče Šćepovića, njegov transfer jeste vredan nešto više od tri miliona evra, ali su u ukupnu vrednost pored novca i Grbićevog prelaska (Crnogorac je procenjen na oko milion evra) uključene i zarade i bonusi povremenog reprezentativca Srbije, prenose grčki mediji.

Dan ranije, objavljeno je i da Marko Šćepović nije licenciran za Ligu šampiona iako je doveden u završnici prelaznog roka da pojača napad Atinjana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve