Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.09.2013.

22:00

Tri srpske asistencije nedovoljne

Luka Milivojević zabeležio je jednu, i debitant Aleksandar Mitrović dve asistencije, ali je njihov Anderleht poražen od Zulte Varegema 4:3.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Anderleht je u dramatičnom meču vodio, pa dva puta stizao rezultat i zavrešio utakmicu 9 na 10.

Zulte je do pobede došao golom Franka Berijea u 91. minutu. Pre toga gosti su ostali bez Kujatea, a domaći bez Skulasona.

Anderleht je tako doživeo drugi poraz i pao na peto mesto, iako su daleko najefikasniji tim lige (21 gol, niko drugi preko 13). Zulte je sa 14 bodova na drugom mestu, četiri boda iza stoprocentnog Standarda.

Milivojević je startovao i vć posle 18 minuta asistirao za vođstvo Saši Klještanu. Mitrović je ušao na poluvremenu i pomogao asistencijama da se njegova ekipa dvaput vrati samo nekoliko minuta pošto bi Zulte poveo, najpre je strelac bio Suares, a zatim i De Zeuv.

Sledeću priliku da vide dva srpska asa navijači Anderlehta imaće po povratku sa reprezentativne pauze, 14. septembra protiv Mehelena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve