Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.09.2013.

12:15

Mihajlović vratio Matića u tim

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača za utakmice sa Hrvatskom i Velsom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na spisku se, između ostalih, nalaze povratnici u nacionalni tim Nemanja Matić iz Benfike i Nikola Maksimović iz Torina.

Reprezentacija Srbije sa Hrvatskom igra u petak u Beogradu, a četiri dana kasnije gostovaće Velsu u Kardifu.

Posle sedam odigranih kola Belgija je prva na tabeli Grupe A sa 19 bodova, sledi Hrvatska sa 16, Srbija ima sedam, Vels šest, ali i utakmicu manje, dok su na začelju Škotska sa pet i Makedonija sa četiri boda.

Na spisku se nalaze:
golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić.
odbrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović.
sredina terena: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić i Dušan Basta.
napad: Filip Djuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović i Filip Djordjević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve