Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.08.2013.

22:57

Vuk: Živkoviću nije smetao teren

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je njegova ekipa u utakmici protiv Tuna napravila mnogo grešaka i da ih je to koštalo teškog poraza.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan je večeras izgubio 3:0 od Tuna, koji je nadoknadio prednost crno-belih od 1:0. Partizanu nije dosuđen penal nakon igranja rukom, a jedan gol je poništen zbog ofsajda.

"Napravili smo previše grešaka, individualnih i timskih. Naivno smo primili prvi gol, onako kako smo znali da možemo da ga dobijemo. Posle tog gola, utakmica je krenula u drugom toku", rekao je Rašović.

"Treba videti i sporne detalje da li je bio penal, ima naznaka da smo oštećeni, ali i pored toga nismo pružili ono što smo očekuvali", rekao je Rašović.

Trener je rekao da je igra odbrane, ali i cele ekipe bila loša i objasnio šta su bile greške.

"Stajali smo daleko od igrača, nismo bili blizu, bilo je dosta prostora za njih. Pričali smo o tome u poluvremenu, pokušali smo da promenima, ali je brzo primljen drugi gol prelomio utakmicu. Imali smo dobru šansu 20 minuta pre karaja kada je Malbašić promašio prazan gol. Taj gol bi okrenuo stvari u našu korist", kazao je trener Partizana.

On je dodao da je Partizan svoju šansu za prolaz izgubio u Beogradu.

"Imali smo više šansi, trebalo je da postignemo drugi gol. Ipak, celu utakmicu nismo odigrali onako kako smo se dogovorili", naveo je Rašović.

Na pitanje kolika je njegova odgovornost za večerašnji poraz, on je kazao da je odgovornost na svima u klubu.

"Sigurno da svi mi koji radimo moramo da ponesemo određenu odgovornost, sigurno je jedan deo na meni", rekao je Rašović.

On je dodao da ne želi da traži izgovore u podlozi, pošto je večerašnja utakmica igrana na veštačkoj travi.

"Ne želim da tražim izgovor u podlozi na kojoj smo igrali. Drugačije je igrati, ali meni je neshvatljiv toliki broj grešaka . Andriji Živkoviću nije smetao teren, napravio je šansu Malbašiću njegovom upornošću", kazao je Rašović.

On je naveo da ne zna odgovor na pitanje da li će poraz od Tuna uticati na nova pojačanja Partizana i dodao da ima kompetentnijih da odgovore na to pitanje.

"Moramo da idemo dalje, već u nedelju imamo utakmicu s Radom. U tom meču će dobiti šansu igrači koji nisu igrali večeras. Naravno da nije lako, ali moramo da idemo dalje", rekao je Rašović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve