Nikola Vukčević u Beogradu

Kapiten podgoričke Budućnosti Nikola Vukčević doputovao je u Beograd, pa se spekuliše da bi mogao da bude novo pojačanje Crvene zvezde.

AKIzvor: B92 Srbija
Podeli

Kapiten Podgoričana za koga se interesovala Crvena zvezda, izjavio je da će u izboru nove sredine od presudnog značaja biti garantovana minutaža.

"U narednih nekoliko dana biće poznato gde ću nastaviti karijeru. Postoji nekoliko opcija, a meni je u ovom trenutku najbitnije da igram i to će biti presudno u izboru nove sredine", rekao je Vukčević.

Po pitanju 'crveno-belih', Vukčević je rekao da bi mi bila velika čast da ponese crveno-beli dres.

"Što se Zvezde tiče, ne mogu da krijem, zaista mi imponuje što postoji interesovanje, jer je u pitanju klub velike tradicije, na koji sam uvek gledao sa simpatijama. Ali treba sve kockice prethodno da se poklope, videćemo", objasnio je crnogorski fudbaler.

Vukčević je bio na meti Levskog, ali ta opcija nije ostvarena, jer su rokovi za prelazak u redove bugarskog vicešampiona istekli. U ovom trenutku 21-godišnji fudbaler pregovara i sa dva kluba iz Portugala.

Mladi crnogorski reprezentativac, koji igra u veznom redu, novu sezonu je sjajno počeo i već je postigao dva gola na prve četiri utakmice.

Zvezda je u sredu predstavila 14. pojačanje Marka Petkovića, a narednih dana očekuje se dolazak Jagoša Vukovića.

strana 1 od 2 idi na stranu