Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.08.2013.

14:54

B92: Jagoš Vuković 15. pojačanje CZ

Doskorašnji defanzivac PSV Jagoš Vuković novo je pojačanje Crvene zvezde, saznaje B92.

Izvor:

Autor:

Default images

Vuković, koji je dete crveno belih, vraća seu klub posle sedam godina. On je 15. pojačanje tima s Marakane u ovom prelaznom roku, u kom je prodato 14 igrača.

Vuković je prošle sezone zabeležio samo jedan nastup za tim iz Ajnhohena, dok je pretprošlu sezonu proveo na pozajmici u Rodi iz Kerkadea. U karijeri je nastupao još za Rad. Za mladu reprezentaciju zabeležio je osam nastupa, dok je za seniorsku nastupao dva puta

18. decembra 2012. godine odigrao je poslednji takmičarski meč - kada je PSV u KNVB kupu pobedio ekipu Rejnsburgsebojs, rezultatom 5:0.

Kako su naglasili iz kluba, ovde nije kraj Zvezdinim aktivnostima u prelaznom roku - koji se završava 2. septembra.

Zvezda će u 16 časova predstaviti 14. pojačanje.

Vuković je pre samo nekoliko nedelja bio povezivan sa prelaskom u Vojvodinu, dok je za povratak u Crvenu zvezdu rekao da nije realan jer u prvom mandatu nije dobio šansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve