Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.08.2013.

14:42

Terzić: Partizan nije u pravu

Predsednik OFK Beograda kaže za B92 da Partizanova eventualna tužba u “slučaju Marko Petković” nema nikavih osnova.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Petković je potpisao saglasnost na sporazum između Partizana i OFK Beograda koji smo postigli u petak, ali posle toga mora da se potpiše ugovor između igrača i Partizana. On nije potpisao za Partizan jer nije dogovorio lične uslove i ne želi da pređe pod uslovima koji su mu nuđeni”, kaže Terzić.

“Da bi se transfer realizovao, mi Partizanu moramo da predamo dokumentaciju za njegovu registraciju, a prethodno Petković mora da sporazumno raskine ugovor sa OFK Beogradom, što on ne želi da učini. Dok se to ne dogodi, nemamo koje dokumente Partizanu da damo”, dodao je Terzić za B92.

Predsednik OFK Beograda kaže da eventualna tužba Partizana ne može da prođe i još po jednom osnovu.

“Partizan je u poslednjem stavu tog sporazuma stavio član da on stupa na snagu tek kada igrač prođe lekarske preglede. On nije ni obavio preglede, tako da ugovor nije ni stupio na snagu. Kristalno je jasno”.

Terzić kaže da Partizanova priča ne pije vodu i dodaje:

“Partizan nije u pravu, njihova priča ne pije vodu. Nisam pravnik, ekonomista sam, ali sam pre svega sportski radnik – ako želim da dovedem nekog igrača u klub, a on neće, to je za mene gotova priča, šta god da je potpisao. Ne bih nikoga na silu dovodio u klub, to mi ne bi palo na pamet. Ako mu to nije čast i zadovoljstvo, srećan ti put, šta god da si potpisao. Marko Petković ne želi da dođe u Partizan i to je kraj priče”.

Na pitanje da li će Petković preći u Crvenu zvezdu, Terzić je odgovorio:

“Ni sa kim iz Zvezde nismo razgovarali”, rekao je Terzić i dodao da će u narednih nekoliko dana biti realizovani drugi transferi na kojima se dugo radilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve