Nova vest
Fudbal

Petak, 23.08.2013.

20:52

Murinjo 'ukrao' Vilijana Totenhemu

Londonski Čelsi postigao je dogovor sa Anžijem po kojem će Vilijan preći u tim Žozea Murinja za sumu od 30 miliona funti, piše BBC.

Izvor:

Autor:

Default images

Iako je 25-godišnji Brazilac pre samo dva dana prošao lekarske preglede i bio na potpis od dresa 'Pevaca' - Čelsi je uspeo da im pokvari posao.

Osvajač Lige Evrope iz prethodne sezone krenuo je u realziaciju transfera u četvrtak, a sve je postalo dosta jasnije posle 'intervencije' vlasnika Romana Abramoviča kod zemljaka Sulejmana Kerimova, predsednika tima iz Mahačkale.

Ostaje samo da Vilijan prođe lekarske preglede u narednim danima. Celu priču je indirektno potvrdio i Žoze Murinjo na konferenciji pred meč sa Mančester Junajtedom, koja je na programu u nedelju. 'Posebni' je tom prilikom izjavio da Huan Mata sigurno ostaje među 'Plavcima'.

Kerimov je nedavno najavio značajno smanjenje troškova, a ostao je 'kratak' oko tri miliona na lucidnom Brazilcu - jer ga je prošle godine platio Šahtjoru 40 miliona evra.

Tim su u kratkom periodu napustile glavne zvezde, a uskoro bi njihovim putem mogao da krene i najplaćeniji igrač sveta Samjuel Eto. Kamerunac se, takođe, spominjao kao moguće pojačanje Čelsija, ali je bliži povratku u Inter.

Brazilac će, ukoliko sve bude išlo po protokolu, postati treća akvizicija Čelsija ove sezone - posle Andrea Širlea i Marka van Gikela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve