Nova vest
Fudbal

Petak, 23.08.2013.

19:39

Zvezda iz ofsajda, Partizan oštećen

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije procenila je da su sudije na Marakani i Čairu napravile velike greške u 2. kolu JSL.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pomoćnik Milovan Ristić nije signilazirao ofsajd Onjila prilikom prvog gola Zvezde protiv Jagodine.

Glavni sudija niškog duela Vlado Glođović propustio je da ranije pokaže drugi žuti karton defanzivcu Milošu Živkoviću, koji je isključen u samom finišu meča. Oba arbitra su slobodna ovog vikenda, a sankcije će im biti saopštene naknadno.

Na utakmici Crvena zvezda – Jagodina prvi gol pao je posle prodoa Marka Vešovića po desnoj starni i centaršuta. Iako je loptu ka strelcu Ninkoviću izbacio defanzivac Jagodine Dukić, SK FSS je procenila da je Onjilo uticao na tok igre.

Na niškoj utakmici Živković je već imao žuti kada je ušao u seriju poteza koji bi mu verovatno rutinski doneli prvu opomenu, posebno se istakavši igrom rukom ispred svog špesnaesterca na startu drugog poluvremena. Ipak, isključujući karton dobio je tek u 88. minutu.

Odluka o kaznama biće doneta na sastanku narednog petka.

Sudije su dobile i striktno uputstvo da kapitenima svih ekipa koje namerno kasne na početak mečeva pokažu žute kartone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve