Nova vest
Fudbal

Petak, 23.08.2013.

10:06

Petković potpisao, čeka se Đurđević

Bek OFK Beograda Marko Petković potpisao je četvorogiodišnji ugovor sa Partizanom, saznaje B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dogovor je postignut u petak, a Petković, kojeg je želela i Crvena zvezda, moći će da debituje sledećeg vikenda.

U toku su završni pregovori i oko Uroša Đurđevića, koji bi u ponedeljak mogao da potpiše. Još uvek je otvorena opcija da se u slučaju Đurđevićevog dolaska Kojić vrati u Rad kao pozajmljeni igrač.

Bek i napadač dva su igrača koja su bila prioritet za Partizan posle lošeg početka sezone i odlaska niza standardnih prvotimaca.

"Crno-beli" su i pre početka sezone isticali da im je potrebno pojačanje na poziciji desnog beka, vratio se Nikola Aksentijević, ali u Humskoj i dalje nisu zadovoljni.

Sa druge strane, odlazak Aleksandra Mitrovića napraviće veliku rupu u napadu srpskog šampiona, gde i pored dolaska Ismaela Fofane nedostaje dovljno opcija Vuku Rašoviću.

Predsednik šampiona Dragan Đurić je pre nekoliko dana najavio je dolazak 2-3 pojačanja, a u četvrtak veče posle pobede nad Tunom to je potvrdio i Vuk Rašović, pre svega istakavši da će Partizan morati da dovede napadača.

Pretpostavlja se da dovođenjem dva mlada domaća fudbalera Partizan ne bi završio prelazni rok i narednih dana se može očekivati još pojačanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve