Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.08.2013.

17:49

Krstić: Tun ima šansu

Fudbaler Tuna Miloš Krstić rekao je da njegov tima ima nekoliko prednosti u odnosu na Partizan, uoči duela u plej-ofu za Ligu Evrope u četvrtak.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan će ugostiti švajcarski tim u četvrtak od 20:30 minuta, a Krstić kao prednost njegovog tima navodi lošu završnicu Partizana, te veći broj utakmica njegove ekipe.

"To nam je možda i šansa. Ne znam ko će igrati u napadu, verovatno Aleksandar Mitrović. Pored toga, odigrali smo i više utakmica od Partizana, nismo puno menjali tim u odnosu na prošlu sezonu", rekao je Krstić.

Ekipa Tuna nije najbolje počela švajcarsko prvenstvo i trenutno je šesta na tabeli.

"Imali smo par utakmica u kojima smo vodili, a na kraju izgubili bez veze. Vodili, pa izgubili. Izgubili smo bez veze sedam, osam bodova. S tim bodovima bismo bili drugi na tabeli. Ali, to ništa ne znači, menja se stalno situacija, naročito u Švajcarskoj gde svako svakog može da pobedi", kazao je Krstić.

On je naveo da očekuje dobru atmosferu na utakmici u četvrtak i da zna da situacija u redovima Partizana nije najbolja u ovom trenutku.

"Očekujem super atmosferu, da će biti dosta navijača i da će južna tribina biti puna. I oni se nadaju da će Partizan doći do pobede, pošto im je, posle Novog Pazara i Radničkog, sve prelilo čašu. Verujem da se svi nadaju da će Partizan biti bolji u tom meču", rekao je bivši fudbaler Jagodine i OFK Beograda.

Utakmica između Partizana u Tuna igra se u četvrtak od 20.30, a revanš je na programu naredne nedelje.

"Spremni smo. Danas smo odradili poslednji trenig, sutra dolazimo u Beograd. Nadam se da ćemo dobro ući u utakmicu, da nećemo primiti
gol i da ćemo izboriti što bolji rezultat pred revanš kod nas"
, rekao je Krstić agenciji Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve