Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.08.2013.

23:48

Miha: Ista priča,rezultat ne valja

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle poraza od Kolumbije da se ponovila priča iz kvali. sa lošom realizacijom i da je sve bilo dobro osim rezultata.

Izvor:

Autor:

Default images

Stara priča, isto kao u dosadašnjim kvalifikacijama gde nas niko nije nadigrao. Igrali smo sa trećim na svetu, ali ta razlika se nije primetila. Videla se naša stara boljka iz mečeva sa Belgijom i Hrvatskom, gde smo stvorili 12-13 šansi, a dali jedan gol iz slobodnog udaraca", rekao je Mihajlović.

"Ako ne daš gol, ne mozeš da pobediš, samo mi je žao zbog momaka, jer evo već godinu dana gubimo utakmice koje nismo zaslužili da izgubimo", dodao je selektor.

On je izrazio nadu da će se sve to promeniti u budućnosti kada mladi napadači srpskog tima sazru i steknu neophodno iskustvo.

"Šta je rešenje? Da naši napadači sazru što pre, da budu mirniji pred golom i da se malo, kako se to kaže, otvori. Nismo klub da možemo da kupimo nekog, ove momke imamo na raspolaganju, oni su naša perspektiva i, kao za sve u životu, potrebno je malo vremena", naglasio je Mihajlović.

On je naveo da Srbija nijednog trenutka nije bila slabiji rival na terenu, naprotiv, u većem delu meča igrala je bolje.

"Mi smo stvarali šanse iz izgrađenih akcija, a oni su došli do gola slučajno, posle nespretne reakcije Subotića. Govorio sam igračima da četiri odbrambena i tri vezna moraju da budu gusti, da ne sme da prođe lopta i da ukoliko treba da se desi šansa, to bude iz centaršuta. Nažalost, prošla je, Rajković je sjajno odbranio prvi šut, a onda nismo imali sreće. Možda se plaća danak neiskustvu, ali uveren sam da će sve doći na svoje, vidim da na svakoj utakmici ima pomeranja napred. Nadam se da će nam to jednom početi da se vraća, možda već protiv Hrvatske“, zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve