Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.08.2013.

23:03

Ružić: Jovičić nije napustio klub

Iako su svi mediji objavili da Mile Jovičić nije više potpredsednik FK Partizan, tako ne misli Branko Ružić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ružić, takođe potpredsednik u klubu iz Humske, rekao je za 'Novosti' da je Jovičić još uvek ima istu funkciju.

„U formalno-pravnom smislu ne postoji bilo kakva naznaka o tome da gospodin Jovičić, kao ugledni privrednik i dugogodišnji funkcioner FK Partizan, nije punim kapacitetom vezan za obavljanje funkcije potpredsednika kluba.“

„Na medijske spekulacije, neostvarene želje nekih centara moći i pokušaj politizacije sporta na politikantski način, zaista nemam komentar. Partizan je iznad svega i svakoga“, rekao je Ružić.

Na Upravnom odboru kluba se navodno raspravljalo o transferu Aleksandra Mitrovića u Anderleht, a Jovičić je, kada je nadglasan, odlučio da se povuče. Bilo je priče i da su pojedini članovi uprave tražili i ostavku predsednika Dragana Đurića.

Osim Jovičića, navodno se transferu Mitrovića usporivio i sportski direktor Albert Nađ.

„Moj stav je poznat od ranije. Nisam bio za prodaju Mitrovića i Ivanova, niti sam ih ja prodao. Znate i sami koja je priča bila aktuelna i smatram da kada nešto kažemo iza toga moramo da stojimo. Želeo sam da Mitrović ostane kod nas što je duže moguće, dok je u slučaju Ivanova greška napravljena mnogo ranije kada mu je trebalo ponuditi novi ugovor“, rekao je Nađ koji je otkrio i da nije on bio 'zaslužan' za sve transfere ovog leta iako bi trebalo da bude.

„Mogu da stanem iza dovođenja Đemba Đembe i Lukača. Sve ostalo je odrađeno uz određene konsultacije. Najvažnije mi je da sam potpuno čist i da radim samo u korist Partizana, a za druge ne mogu da govorim, neka oni kažu. Uradio sam koliko sam mogao jer praktično nisam ni imao budžet, samo je Fofana doveden sa plaćenim obeštećenjem. Valjda će se sada nešto promeniti na planu finansija prodajom Mitrovića.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve