Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.08.2013.

11:12

Partizan: Mitrović prodat za 5M€

Fudbalski klub Partizan putem saopštenja potvrdio je da će Aleksandar Mitrović napustiti ’crno-bele’ i preći u Anderleht.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

O tom transferu spekulisalo se već neko vreme, a prvi ga je potvrdio belgijski klub, koji ga je proglasio ’istorijskim’.

U saopštenju ističe se da će transfer biti realizovan poštujući izričitu želju samog Mitrovića i njegove porodice. Takođe, novim saopštenjem nekoliko sati kasnije, da bi se prekinule spekulacije, objavljeno je da je suma isplaćna za reprezentativca Srbije 5 miliona evra.

Obaveštavamo sve poštovaoce FK Partizan da je na sednici Upravnog odbora kluba održanoj 12.08.2013. godine, zvanično odobren transfer igrača Partizana Aleksandra Mitrovića u fudbalski klub Anderleht iz Brisela. Odlazak Aleksandra Mitrovića biće izvršen 30.08.2013 g-dine, poštujući izričitu želju igrača i njegove porodice. FK Partizan se zahvaljuje Mitroviću na vremenu provedenom u FK Partizan, kao i sveukupnom zalaganju“, stoji u saopštenju fudbalskog kluba Partizan.

Pošto će transfer biti realizovan tek 30. avgusta, Mitrović će moći da igra za Partizan u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope sa švajcarskim Tunom. Mečevi se igraju 22. i 29. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve