Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.08.2013.

23:18

Eto: Voleo bih opet sa Murinjom

Nakon što je ozvaničeno da će Anži da se reši najskupljih igrača, svi čekaju da vide gde će Samjuel Eto da pređe, a on bi mogao u Čelsi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najplaćeniji fudbaler sveta (20 miliona evra) izjavio je da bi ponovo voleo da sarađuje sa Žozeom Murinjom, koji mu je bio trener u Interu, kada su osvojili Ligu šampiona 2010. godine.

Murinjo se ovoga leta vratio u Čelsi, a s obzirom da traži napadača, Eto bi mogao da bude očekivan potez. Pitanje je samo da li je Kamerunac spreman na veliko smanjenje plate.

"Postoji samo jedan Murinjo. Radio sam sa mnogo dobrih trenera, ali nigde ne postoji lik kao što je Žoze. On je jedan od najboljih trenera na svetu, imali smo mnogo uspeha zajedno u Interu. Voleo bih da mi se pruži prilika da opet radim sa njim jer nikada nije dosadno uz Žozea", rekao je Eto.

"Naravno da je Čelsi sjajna ekipa i kada budemo imali sve ponude na stolu, sa agentom ću razgovarati o narednom koraku", istakao je Eto za koga se spekuliše da bi mogao da se vrati i u Inter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve