Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.08.2013.

22:17

Nikola Đurđić pauzira 6 meseci!

Nikola Đurđić doživeo je težu povredu kolena, pokidao je prednji ukršteni ligament, zbog čega će morati da pauzira najmanje šest meseci, saznaje B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Reprezentativni napadač povredio se već u uvodnim minutima meča svog Grojter Firta i Kajzerslauterna (2:1), u kojem je pobedu domaćinu doneo Ognjen Mudrinski.

Mudrinski je zamenio upravo Đurđića u 17. minutu, a desetak minuta pre kraja doneo je Firtu pobedu. On je bio najviši u skoku posle kornera i glavom savladao golmana rivala.

Đurđić je već u 11. minutu meča dobio jak udarac u koleno za koje se odmah uhvatio. Ustao je i nastavio da igra, ali je samo nekoliko minuta kasnije ponovo pao na leđa uz bolan izraz na licu.



Grojter Firt je jedini tim sa maksimalnim učinkom u Cvajti u prva tri kola, dok je Kajzerslautern, jedan od glavnih favorita za plasman u Bundesligu, doživeo prvi poraz u sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve