Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.08.2013.

20:32

Suares odbija da se izvini klubu

Urugvajski fudbaler Luis Suares nema nameru da se izvini Liverpulu zbog komentara koji je dao medijima prošle nedelje optuživši klub za prevaru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

To je naljutilo menadžera Liverpula Brendana Rodžersa koji je izbacio svog najboljeg napadača iz prvog tima, nekoliko dana uoči početka nove sezone u Premijer ligi.

Suares, koga već nekoliko nedelja pokušava da dovede Arsenal, rekao je da mu je klub prošle godine obećao da će ga pustiti ukoliko se ne plasira u Ligu šampiona, u ekipu koja ima pravo nastupa u eliti.

Menadžer Liverpula Rodžers je pre nekoliko dana rekao da će Suaresa vratiti u prvi tim tek kada se on izvini klubu za ono što je rekao, ali to Urugvajac očigledno ne namerava da uradi, tvrdi neimenovani izvor Dejli mejla.

Liverpul je odbio dve ponude Arsenala za Suaresa, poslednju od 40 miliona i jedne funte, koja je londonskom timu omogućila da individualno pregovara sa Urugvajcem.

Ipak, "crveni" su odbili i ovu ponudu, što je razbesnelo Suaresa, koji je nekoliko puta ranije isticao da želi da napusti Liverpul u kojem je imao nekoliko incidenata (rasistički ispad nad Patrisom Evrom, i ujedanje Branislava Ivanovića).

Ni Arsenal nije siguran učesnik Lige šampiona u sezoni koja je u Evropi već počela, jer ga od grupne faze deli poslednja runda kvalifikacija, u kojoj će igrati dvomeč sa turskim Fenerbahčeom.

Očekuje se nova ponuda "tobdžija" sa problematičnih napadača iz Urugvaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve