Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.08.2013.

20:16

Klinsman: Očekujem BiH u Brazilu

Selektor SAD Jirgen Klinsman rekao je uoči gostovanja njegove selekcije u Sarajevu da je Bosna i Hercegovina zasluženo na 13. mestu FIFA rang liste.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

BiH će ugostiti selekciju SAD u sredu na stadionu Asim Ferhatović Hase (Koševo, 20:40), u prijateljskom meču pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

"Moj kolega na klupi BiH i ja imaćemo priliku da vidimo gde se nalaze naši igrači. Verujem da se vidimo i na šampionatu u Brazilu. U svakom slučaju, odlično je što smo u Sarajevu", rekao je Klinsman

Klinsman je pohvalio igrače BiH istakavši da je ova selekcija zasluženo među najboljima na svetu u ovom trenutku.

"Veoma poštujemo bosanske igrače. Ako samo pogledate spisak reprezentativaca Bosne i Hercegovine i gde oni igraju, to je veoma impresivno. Ukoliko pogledate gde je reprezentacija BiH na FIFA rang listi i to će vam reći o snazi našeg protivnika. Bosna je tamo gde pripada na fudbalskoj karti sveta, zasluženo među prvih 15", rekao je legendarni nemački Fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve