Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.08.2013.

11:20

Karadžić: Kokeza mi je pretio

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je za „Sport“ da mu je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza pretio.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema Karadžićevim rečima, pretnje su mu upućene posle utakmice između Partizana i Novog Pazara, koja je završena pobedom ’crno-belih’ sa 4:3, a taj duel obeležilo je nekoliko sudijskih grešaka. Iz Ljutice Bogdana su potom tražili Karadžićevu ostavku, a to je bio samo početak prepucavanja između ’večitih’ rivala i prvog čoveka srpskog fudbala.

Ne želim sada da ulazim u bilo kakvu polemiku, biće vremena za veću priču posle odmora“, rekao je Karadžić, „Sada samo hoću da istaknem jednu neprijatnost koju sam doživeo u subotu uveče. U jednom trenutku mi je stigla poruka sadržine: ’Tole, sram te bilo za krađu na utakmici Partizan – Novi Pazar. Ti si definitivno organizator nameštanja u našem fudbalu. Slaviša Kokeza’. Bio sam, naravno, iznenađen, nisam mogao da verujem... Mislio sam da nije neka prevara ili samo zla namera prema potpredsedniku Crvene zvezde. Pozvao sam broj sa kojeg mi je stigla poruka i javio mi se Kokeza. Rekao mi je da je to njegova poruka, usput pitao da li sam gledao utakmicu. Odgovorio sam da nisam u zemlji i kakve veze to ima sa mnom, odnosno kakve su to poruke“.

Karadžić je istakao da Kokeza zbog takvog ponašanja zaslužuje udaljavanje iz fudbala.

Ostao je pri svojim tvrdnjama, a ja nisam želeo da ulazim u raspravu i ubeđujem visokog funkcionera Crvene zvezde u to koliko je njegov nastup nekulturan ili problematičan. Takav da zahteva procesuiranje i udaljavanje iz fudbala. Rekao sam da će se ove optužbe i napadi naći pred organima FSS na šta mi je odgovorio: ’Radiće i drugi organi oko tebe i Saveza’. Pitao sam ga: ’Da li vi to meni pretite? Ako pretite, onda me niste uplašili, svoj posao radim najbolje što umem’. I tu je razgovoru bio kraj. Za sada“, istakao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve