Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

21:35

Milošević: Loša utakmica

Trener Rada Nebojša Milošević rekao je da je njegova ekipa odigrala lošu utakmicu protiv Čukaričkog i nedopustivo reagovala kod primljenog gola.

Izvor:

Autor:

Default images

"Čestitam Čukaričkom na zasluženoj pobedi. Moja ekipa je u prvih 15 minuta nedopustivo loše odreagovala u nekim situacijama. Pre svega mislim da nismo bili agresivni i gubili smo dosta duela. Kod primljenog gola na nedopustiv način smo odreagovali u standardnoj situaciji, gde smo fizički dominantni", rekao je Milošević

Čukarički je na Banjici pobedio Rad sa 1:0 golom Dragoljuba Srnića u petom minutu u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

On je ocenio da je rano primljeni gol doprineo da njegova ekipa ostatak meča odigra nervozno.

"Taj gol je doprineo da do kraja meča poprilično nervozno odigramo ida odstupimo od planske igre. Do kraja meča smo više kroz želju za dobrim rezultatom i individualne kvalitete, pre svega Đurđevića, pokušali da dođemo do izjednačenja, što svakako nije dobro", rekao je Milošević.

U toku su poslednja dva meča subotnjeg programa, a Partizan je u neverovatnom meču savladao Novi Pazar, koji je u Beograd stigao sa samo 11 igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve