Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

18:34

Abu samoinicijativno otišao iz Voše

Predsednik Vojvodine Balša Butorović otkrio je medijima da je Abubakar Umaru potpisao ugovor sa belgijskim Vasland-Beverenom bez znanja kluba.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Butorović je istakao da je Kamerunac rekao čelnicima kluba da putuje u Pariz kod devojke, a u stvari je otišao u Belgiju na potpisivanje ugovora.

Sada već bivši napadač Vojvodine odbijao je da nastupa za novosadski klub protiv Hibernijansa, Honveda i Bursaspora zahtevajući da ode.

Na sajtu 'lala' stoji da je potpredsednik kluba Mateja Kežman pre svake utakmice molio Abubakara da igra, što je na sreću i uspevao.

Na kraju, Umaru je posle utakmice u Bursi direktno otišao u Belgiju poručivši da ne želi više da igra u Vojvodini i Srbiji i potpisao ugovor pod istim uslovima koje je imao u Vojvodini.

Nisu pomogla ubeđivanja i molbe da sačeka još sedam dana jer je Vojvodina za njega dobila mnogo veću ponudu od Genka i to u visini obeštećenja od 800 hiljada evra, kao i plata za igrača na godišnjem nivou od 350 hiljada evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve