Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

17:36

JSL: Pobede OFK i Čuke na startu

Fudbaleri OFK Beograda i Čukaričkog ostvarili su minimalne pobede na startu nove sezone u Jelen Superligi, dok je duel Sloboda - Spartak završen bez pobednika.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čukarički je slavio protiv Rada na Banjici, OFK beograd je savladao kod kuće Voždovac, a Sloboda i Spartak postigli su po gol u Užicu.

Još tri meča prve runde biće odigrana u subotu u večernjem terminu, dok su poslednja dva na programu u nedelju.

Prvi gol u novoj sezoni postigla je ekipa ambicioznog Čukaričkog, a strelac je u 5. minutu bio Dragoljub Srnić nakon što je njegov brat Slavoljub izborio korner. Ispostavilo se da je to i jedini gol na ovom meču, pa su gosti sa Banovog Brda na najbolji način otvorili novu sezonu.

Na duelu na Karaburni nije dobro počelo za novajliju u Superligi Voždovac pošto je OFK Beograd pobedio golom desnog beka Petkovića sa penalau 34. minutu.

Na utakmici u Užicu bilo je najzanimljivije,a sve je rešeno u tri minuta. Sloboda je povela u 52. minutu preko Pejovića, a samo tri minuta kasnije izjednačio je Torbica.

Jelen Superliga, prvo kolo:

subota, 10. avgust:

Rad – Čukarički 0:1
Dragoljub Srnić 5
Sloboda – Spartak 1:1
Pejović 52 - Torbica 55
OFK Beograd – Voždovac 1:0
Petković 34p
Partizan – Novi Pazar 19.00
Radnički Niš – Radnički Kragujevac 20.00
Jagodina – Napredak 20.00


nedelja, 11. avgust:

Javor – Crvena zvezda 18.00
Vojvodina – Donji Srem 20.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve