Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

16:24

Voša u problemu, Umaru u Beverenu

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Abubakar Umaru prešao je u belgijski Vasland-Beveren, čiji će dres nositi naredne dve sezone.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Belgijski klub je na svom zvaničnom sajtu objavio da je Umaru u subotu potpisao dvogodišnji ugovor, a finansijski detalji nisu saopšteni.

Odlazak najboljeg igrača biće veliki udarac za Vojvodinu, naročito pred dvomeč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope sa moldavskim Šerifom.

Abubakar je predvodio novosadski tim u kvalifikacijama, a posebno impresivan bio je u pobedi protiv Burse od 3:0, kada je postigao gol i upisao asistenciju.

On je za 'lale' prošle sezone odigrao 39 utakmica i postigao 17 golova. Pre Vojvodine, nosio je dres Crvene zvezde i OFK Beograda.

Predsednik Vojvodine Balša Butorović rekao je tokom dana da će biti teško zadržati tim na okupu, što se ispostavilo kao tačno, jer je Umaru otišao nekoliko sati kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve