Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

10:33

Sevilja pobedila u čast Ferdinanda

Fudbaleri Sevilje pobedili su Mančester Junajted sa 3:1 na „Old Trafordu“ u prijateljskom meču odigranom u čast Rija Ferdinanda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Defanzivac je bio glavna zvezda duela tokom kojeg je proslavio deceniju u dresu ’crvenih đavola’, pa je zato meč protekao u svečarskoj atmosferi.

Već na poluvremenu šampion Engleske je imao dva gola zaostatka, pošto su Vitolo i Marko Marin našli put do mreže Junajteda.

Iako je Antonio Valensija u nastavku nagovestio preokret, sve dileme su otklonjene kada je u samom finišu Brajan Rabeljo postigao treći gol za Sevilju i postavio konačan rezultat utakmice.

Zanimljivo je da je Sevilja odigrala meč sa Junajtedom nepuna 24 časa pošto je u Podgorici pobedila Mladost u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa 6:1.

U dresu ’crvenih đavola’ na toj utakmici debitovao je Adnan Januzaj, koji je imao nekoliko prilika, isto kao i Čileanac Anhelo Enrikes, ali je Sevilja na kraju zasluženo slavila.

Nemanja Vidić nije bio u timu Junajteda na toj utakmici, ali ju je ispratio na licu mesta. Slavljenik Rio Ferdinand na terenu je proveo 82 minuta, kada ga je zamenio Evans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve