Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.08.2013.

22:44

Nikolić: Pobeda za Batu i navijače

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je da je njegov tim odigrao veliku utakmicu u Bursi, a pobedu je posvetio pokojnom predsedniku kluba Ratku Butoroviću.

Izvor:

Autor:

Default images

Mladi stručnjak se posebno zahvalio i navijačima kluba koji su došli u Tursku da gledaju meč.

"Odigrali smo veliku utakmicu u neverovatnom ambijentu koji se retko viđa. Počeli smo hrabro, iako su nas mnogi već otpisali i već na početku postigli gol, a posle i drugi. Bursa je imala svoje šanse, ali smo na kraju zasluženo slavili", rekao je Nikolić.

Vojvodina je pobedila jedan od najjačih timova turskog prvenstva sa 3:0, dok je u prvom meču, u Novom Sadu bilo 2:2.

"Pobedu posvećujemo predsedniku Butoroviću, koji je na današnji dan pre dva meseca preminuo. Takođe je posvećujemo i navijačima koji su
došli da nas bodre. Hvala i domaćoj publici jer nas je glasnim aplauzima ispratila sa terena
", rekao je Nikolić.

Vojvodina je sada u baražu za Ligu Evropa i dvomeč s protivnikom koji će biti poznat u petak, odlučiće o tome da li će igrati u grupnoj fazi takmičenja.

"Naravno da ćemo nastaviti da igramo svoju igru. Očekujemo sutra žreb, ali ko god da bude protivnik, igraćemo svoju igru i probaćemo da se plasiramo u grupnu fazu i napravimo najveći uspeh Vojvodine u poslednjih ko zna koliko godina", rekao je Nikolić.

Pre Evrope, međutim, sledi domaće prvenstvo.

"Moramo se pre toga okrenuti prvenstvu. Već u nedelju dočekujemo Donji Srem, a sledi nam dugačak put", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve