Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.08.2013.

11:30

Vojvodina otputovala u Bursu

Ekspedicija FK Vojvodina otputovala je u sredu ujutro za Tursku gde ih u četvrtak uveče od 19:30h očekuje revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa „crveno-belih“ je iz Beograda u 9:30h poletela put Istanbula, a po sletanju na aerodrom „Kemal Ataturk“ odmah nastavlja put autobusom za Bursu.

Dolazak Novosađana očekuje se u popodnevnim časovima, a ekipa će već u sredu trenirati na stadionu Bursaspora u vreme odigravanja utakmice.

U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Novom Sadu Vojvodina i Bursa igrali su nerešeno, 2:2.

Spisak putnika: Žakula Srđan, Radoja Nemanja, Vujačić Igor, Trajković Branislav, Alivodić Enver, Kosović Nebojša, Škuletić Petar, Vranješ Stojan, Delač Matej, Aboubakar Oumarou, Nastić Bojan, Tumbasević Janko, Poletanović Marko, Bilbija Nemanja, Vulićević Miroslav, Đurić Igor, Kaluđerović Andrija, Leković Nikola, Nikolić Marko, Leontijević Bojan, Basarić Goran, Smiljanić Radoje, Todić Saša, Vukosav Borko, Marijan Goran, Mijić Nemanja, Jotanović Nemanja, Krsmanović Ognjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve