Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.08.2013.

19:22

Marka: Ronaldo plaćeniji od Mesija

Najbolji igrač Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo produžio je ugovor za još tri godine, tako da će u redovima "kraljevskog kluba" ostati do 2018, piše 'Marka'.

Izvor:

Autor:

Default images

Ronaldo će tako postati najplaćeniji igrač u španskom fudbalu sa godišnjom zaradom od 17 miliona evra, što je za milion više nego što dobija Lionel Mesi.

Ovim su prekinute spekulacije da bi jedan od najboljih fudbalera današnjice mogao da se vrati u Mančester Junajted cije boje je sa velikim uspehom branio od 2003. do 2009. godine.

"Ja ne grizem ruku koja me hrani i ne pričam o ljudima koji loše govore o meni", rekao je Ronaldo, aludirajući na izjavu bivšeg trenera Reala Žozea Murinja, koji ga je "pecnuo" u intervjuu za vikend navodeći španskim novinarima da je "svojevremeno trenirao Ronalda, ali onog pravog, Brazilca".

Kristijano Ronaldo je od 2009. odigrao 200 utakmica za Real Madrid na kojima je postigao 201 gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve