Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.08.2013.

18:39

Ljajić posvađao Fiorentinu i Milan

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani stao je u odbranu svog kluba zbog namere da dovede fudbalera Fiorentine Adema Ljajića.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Galijani je reagovao na izjavu čelnika Fiorentine u kojoj ponudu za Ljajića opisuju kao "neprihvatljivu, svakako kasnu i definitivno nepodobnu".

Ljajić je od kraja prošle godine na radaru Milana, a prošle sezone postigao je 12 golova u svim takmičenjima za ’Violu’.

Srpskom internacionalcu ostalo je još godinu dana ugovora što su čelnici ’Rosonera’ iskoristili i poslali ponudu vrednu samo osam miliona evra. Ipak, Galijani smatra da njegov klub nije uradio ništa pogrešno.

"Nismo uradili ništa što je neprilično. Sve što smo napravili je da smo poslali ponudu u toku prelaznog roka. Nismo uradili ništa loše“, rekao je Galijani za italijanske medije.

Bivši reprezentativac Srbije povezivan je i sa prelaskom u Mančester Siti i Totenhem, ali je do sada samo Milan napravio konkretan potez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve