Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.08.2013.

14:28

Đukić: Vidim Valensiju koju želim

Trener Valensije Miroslav Đukić izjavio je da ga ekipa već podseća na tim koji želi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Valensija je protekle noći ubedljivo pobedila Inter sa 4:0 na Međunarodnom kupu šampiona koji se igra u Sjedinjenim Državama, a za peto mesto na tom turniru će se boriti sa Evertonom.

“Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Bio je to intenzivan meč. Hoću ekipu s karakterom, tim koji napada protivnika. Sve više vidim Valensiju koju želim”, rekao je srpski trener, prenoše španski mediji.

Moramo da shvatimo da smo dobar tim. Ništa još nismo osvojili, moramo ovako da nastavimo. Smirenim i napornim radom možemo da ostvarimo svoje ciljeve”, dodao je Đukić.

Na Međunarodnom kupu šampiona u Majamiju učestvuje osam ekipa. Za trofej će se boriti Čelsi i Real iz Madrida. Za treće mesto će igrati Milan i Los Anđeles Galaksi, a za sedmo Inter i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve