Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

22:45

Ivanov: Kriv sam za drugi gol

Igrač Partizana Ivan Ivanov priznao je da je kriv za drugi gol Ludogoreca, ali smatra da crno beli i pored poraza imaju realne šanse za baraž Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Kod tog gola je došlo do nesporazuma. Video sam dva igrača iza mene i želeo sam malo da se odmorim, pa sam pustio loptu jer sam znao da su oni u ofsajdu, ali nisam video igrača sa leve strane. Koncentracija mora da bude uvek na najvišem nivou, a to nije bilo slučaj. Ipak, i kod 1:1 bismo u revanšu morali da idemo na pobedu, tako da imamo aktivan rezultat".

I Ivanovov kolega iz odbrane Milan Obradović deli isto mišljenje.

"Nismo igrali mnogo dobro, ali mislim da smo na momente kontrolisali igru. Poveli smo, a onda smo primili gol upravo onako kako smo znali
da oni igraju, dok je drugi gol neposrazum. Ipak, imamo dobar i aktivan rezultat i verujem da možemo da pobedimo. Nama je pobeda potrebna, a u ovoj fazi kvalifikacija morate da pobedite ako želite dalje
", rekao je Obradović novinarima posle utakmice.

Erik Đemba Đemba debitovao je u crno-belom dresu u Bugarskoj.

"Nisam zadovoljan zbog poraza, ali imamo aktivan rezultat", rekao je Đemba Đemba.

Trener crno belih Vuk Rašović rekao je da su njegovi igrači puno grešili u porazu, ali kaže da je prolazak u narednu rundu realan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve