Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

22:28

Stoev: Zadovoljan sam, biće teško

Trener fudbalera bugarskog Ludogoreca Stojčo Stoev rekao je posle pobede nad Partizanom (2:1) da je zadovoljan rezultatom.

Izvor:

Autor:

Default images

On je dodao da je svestan veoma teškog zadatka koji očekuje njegov tim u revanšu u Beogradu.

"Teška utakmica, ali to smo i očekivali. Partizan je veliko ime, u Evropi, ne samo u Srbiji. Ima bogatu istoriju i tradiciju. Nama nedostaju ovakve utakmice, nemamo internacionalno iskustvo. Zadovoljan sam rezultatom i spremno čekamo revanš", izjavio je Stoev novinarima u Razgradu.

Crno beli su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona poveli preko Šaše Markovića, ali je domaćin preokrenuo preko Marselinja i Mihaila Aleksandrova.

"Nismo još završili posao. Čeka nas veoma teških 90 minuta u Beogradu. Ovo je dobar rezultat, ali dopustili smo Partizanu da nam da gol pa bi mogli i sa 1:0 da prođu dalje", objasnio je trener bugarskog prvaka.

Revanš duel između Partizana i Ludogoreca igra se sledećeg utorka u Beogradu.

"U odnosu na duel sa Slovanom u prošlom kolu, kada smo jurili rezultat, večeras smo morali da igramo opreznije. Možda je to baš zbog pomenutog nedostatka iskustva u Evropi. Partizan je snažna, dobro pripremljena ekipa, izdržali su sa igračem manje na kraju", dodao je Stoev.

S druge strane, trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je njegov tim mnogo grešio, ali i da ima šanse za prolaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve