Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

21:49

Rašović: Grešili smo, imamo šanse

Vuk Rašović rekao je posle poraza od Ludogoreca da je ekipa psihološki pala posle vodećeg gola domaćina, ali da i dalje smatra da su šanse za prolaz - realne.

Izvor:

Autor:

Default images

Partizan je poveo u 49. minutu preko Saše Markovića, ali je Ludogorec preokrenuo preko Marselinja i Aleksandrova za pobedu od 2:1.

"Blagu prednost u revanšu ima Ludogorec, jer su pobedili, ali igramo pred našim navijačima, tako da nismo bez šansi. Sve je otvoreno u revanšu i videćemo ko će proći dalje. Nisu nas iznenadili, znali smo kako igraju, dosta dobro smo zatvarali njihove igrače, pogotovo bočne, koji su veoma opasni", naveo je trener crno-belih.

Rašović je priznao i da se ekipi, pogotovo u odbrani, ponavljaju greške.

"Rezultat trpi ponovo zbog naših grešaka, to je za analizu. Takve stvari ne smeju da nam se dešavaju, ali desilo se i moramo da idemo dalje. Već od sutra da spremamo revanš, da razmišljamo kako da igramo još ofanzivnije i plasiramo se dalje", poručio je trener šampiona Srbije.

On je dodao da je jedna od nepromišljenosti i drugi žuti karton Miloša Jojića.

"On je dobio taj drugi karton zbog duela u koji nije trebalo ni da ulazi. Takvi startovi možda prolaze nekažnjeno u Srbiji, ali se u Evropi vrlo lako dobijaju žuti kartoni", rekao je Rašović.

On je dodao i da je Kamerunac Erik Đemba Đemba odigrao samo u završnici utakmice, jer je za toliko bio spreman u ovom trenutku.

emba Đemba je stigao pre dva dana, tako da je to jedini razlog što nije igrao od početka", zaključio je Rašović.

Revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se sledećeg utorka u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve