Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

19:06

Minimalac Seltika, remi Maribora

Drugo veče trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona donelo nam je minimalnu pobedu Seltika nad Eflsborgom i tri remija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Veliku radost domaćim navijačima u Glazgovu doneo je Kris Komons golom u 76. minutu.

Salcburg je vodio protiv Fenerbahčea od 68. minuta golom Alana, ali je Kristijan doneo remi Turcima u 90. sa penala. Isti rezultati viđeni su i na dva preostala meča. Maribor je pogotkom Tavaresa izborio nerešeno na Kipru protiv APOEL, dok je Dvališvili isto učinio za Legiju, na gostovanju Moldeu.

Tok svih pet mečeva pratite ovde.

Molde – Legija 1:1
Čima Čukvu 29' - Dvališvili 68'
APOEL – Maribor 1:1
Gonsalveš 21' - Tavares 64'
Ludogorec – Partizan 2:1
Salcburg – Fenerbahče 1:1
Alan 68' - Kristijan (p) 90'
Seltik - Elfsborg 1:0
Komons 76'

19.25 Dva izjednačenja u tri minuta

Prve dve utakmice počele su na različitim strana Evrope - u fjordovima zapadne Norveške Molde dočekuje varšavsku Legiju, dok u srcu Kipra APOEL igra sa Mariborom.

Prvi gol večeri pao je una GSP stadionu. Proradila je portugalska veza - nekada Čelsijev Nuno Moraiš asistirao je za Esmaela Gonsalveša, a igrač pozajmljen kiparskom prvaku iz Rio Avea zatresao mrežu mlađeg Handanoviča.

Nekoliko minuta kasnije vodi i drugi domaćin - Molde je poveo pogotkom Nigerijca Danijela Čima Čukvua.

Miroslav Radović, koji iga od starta, u drugom poluvremenu je prebačen u srce terena i od tog trenutka Legija igra bolje.

Sredinom drugog poluvremena kapiten Markos Tavares izjednačio je na Kipru.

Samo tri minuta kasnije i na drugom meču izjednačenje - Bžiski šalje loptu za Dvališvilija, a pouzdani Gruzijac i u ovom kolu pogađa -1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve