Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

18:00

Kostić na klupi Zvezde u Odesi

Fudbalere Crvene zvezde će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca sa klupe predvoditi trener Miloš Kosti

Izvor:

Autor:

Default images

"Zbog isključenja (Slaviše Stojanovića) na meču protiv IBV na Vestmanejaru, odnosno iste sankcije Bratislavu Živkoviću zbog protesta u Beogradu u prvom susretu istih timova, ekipu Crvene zvezde u duelu sa Černomorecom predvodiće pomoćnik Miloš Kostić", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.

Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala, UEFA suspendovala je dvojac Zvezdinih stručnjaka zabranom jedne utakmice vođenja ekipe. Izrečena mera UEFA svoju zvaničnu potvrdu dobila je u sredu 31. jula u prepodnevnim časovima. Kostić koji se priključio stručnom štabu Slaviše Stojanovića pre nekoliko dana neočekivano će debitovati u ulozi prvog trenera.

Miloš Kostić rođen je 23. novembra 1971. godine u Ljubljani a istakao se radom sa mlađim kategorijama nacionalne selekcije Slovenije.

Meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između ukrajinskog predstavnika i Crvene zvezde igra se u četvrtak 1. avgusta u Odesi sa početkom u 18 časova i 15 minuta po srpskom vremenu.

Crveno-beli su u toku dana stigli u Ukrajinu, a veliku pažnju domaćih privukao je Miloš Ninković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve