Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

16:13

Za Ivanova zainteresovan i Standard

Belgijski fudbalski klub Standard iz Liježa zainteresovan je za igrača Partizana Ivana Ivanova, preneo je bugarski list Blic pozivajući se na izvore iz Belgije.

Izvor: B92, dh.be

Autor:B92, dh.be

Default images

Prema pisanju lista, Ivanov bi mogao da zameni Brazilca Kanua, koji će napustiti Standard.

Prema informacijama iz Belgije, Standard bi bio spreman da plati Partizanu 1,5 miliona evra za Ivanova, što je procenjneo kao dobra suma, jer mu ugovor sa Partizanom ističe 2014.

Za Ivanova je tokom leta bio zainteresovan i švajcarski Bazel, ali za sada klubovi nisu uspeli da se dogovore oko uslova transfera za bugarskog reprezentativca.

Ivanov se nalazi u Razgradu, gde Partizan u sredu od 19.30 igra protiv Ludogoreca prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Imam jednu-dve ponude, ali sada ne mislim na transfer, već sam koncentrisan na utakmicu sa Ludogorecom", rekao je Ivanov.

Van Holsbek: Mitrović još nije naš

Belgijska štampa piše i o pregovorima Anderlehta sa Partizanom oko Mitrovića.

Vrlo teško pitanje, ima još dosta da se uradi”, kaže sportski direktor Anderlehta Herman Van Holsbek. “On je sledeći komadić u našoj slagalici. On je odličan i snažan igrač, koji dobro čuva loptu i teško ga je čuvati. Ali još uvek nije kod nas. Ništa nije potpisano”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve