Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

09:03

LŠ: Šta može Partizan u Razgradu?

Fudbaleri Partizana od 19.30 u Razgradu igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Igrači bugarskog šampiona pred taj duel najavljuju da su oni favoriti, a iz redova ’crno-belih’ voljni su da im prepuste taj epitet.

Kako je najavio bugarski šampion, stadion kapaciteta oko 8.000 mesta je rasprodat, a srpski prvak dobio je oko 800 karata. Najavljen je dolazak navijača Partizana iz Srbije.

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da očekuje da njegova ekipa u meču sa Ludogorecom popravi bledu sliku iz duela sa Širakom. Rašović je, takođe, najavio da će šansu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Razgradu ukazati i najvećem letošnjem pojačanju Eriku Đemba-Đembi.

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Ivan Ivanov istakao je da mu ne ’rade’ emocije zato što će igrati u domovini i naglasio da nikada do sada nije igrao u Razgradu.

Marko Šćepović rekao je pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona da on i saigrači vrlo dobro znaju kako moraju da odigraju da im se ne bi ponovile slabe partije pružene u dvomeču sa Širakom.

Više o Ludogorecu pročitajte u temi Aleksandra Kovačevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve