Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.07.2013.

15:22

Perić ostaje među ‘orlićima’

Golman Hajduka Novica Perić ostaće u mladoj reprezentaciji posle konsultacija selektora ‘orlića’ Radovana Ćurčića i seniorskog tima Siniše Mihajlovića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Poznata je situacija sa golmanima u A selekciji. Perić je bio predviđen da nastupi za reprezentaciju, ali je i mlada selekcija u određenom problemu. Konsultovao sam se sa Mihajlovićem, on nam je izašao u susret i odlučeno je da Perić ipak bude na okupljanju mlade reprezentacije”, rekao je Ćurčić.

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović najavio je da će za prijateljsku utakmicu protiv Kolumbije u Barseloni, 14. avgusta, pozvati Perića.

Perić, prvi golman mlade reprezentacije, će, ipak, biti na okupljanju igrača na pripremama uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj.

Ćurčić je rekao da je Perić svojim kvalitetom zaslužio poziv u A selekciju i istakao dobru saradnju selektora na svim reprezentativnim nivoima.

Perić je svojim odbranama i kvalitetom zaslužio poziv u A tim i raduje nas što je do toga došlo. Zahvalan sam Mihajloviću što nam je izašao u susret, čime smo pokazali da je saradnja selektora u našim reprezentacijama na vrhunskom nivou”, rekao je Ćurčić.

Mlada reprezentacija Srbije takmičiće se u kvalifikacionoj grupi 9 za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine, sa selekcijama Kipra, Severne Irske, Belgije i Italije. Prvu utakmicu Srbija na svom terenu igra 5. septembra protiv Kipra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve