Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.07.2013.

14:55

Kasiljas: Bejl jedan od najboljih

Kapiten Reala Iker Kasiljas rekao je da Gareta Bejla smatra jednim od najboljih igrača u Evropi, dok ‘kraljevski klub’ sprema ponudu za zvezdu Totenhema.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mediji prenose da je londonski klub odbio ponudu za Bejla tokom vikenda, od oko 82 miliona funti, zato što žele da spreče prelazak velškog internacionalca u Madrid.

Međutim, ‘kraljevski klub’ navodno sprema novu ponudu za Bejla, koji je prošle godine dobio priznanje za najboljeg igrača, kao i najboljeg mladog fudbalera u Premijer ligi.

Fudbaleri Reala trenutno se nalaze u Los Anđelesu, a u razgovoru sa medijima Kasiljas je bio pun reči hvale za Bejla.

Pregovaramio sa igračem koji je jedan od trojice ili četvorice najboljih u Evropi. Odlično utiče na igru na terenu”, rekao je Kasiljas.

“Marka” je u utorak objavila da prvi čovek Totenhema Danijel Levi traži 145 miliona evra, odnosno 126 miliona funta, za Bejla. Ukoliko Real bude ispunio taj zahtev, taj transfer će biti najvredniji u istoriji, pa će sa čela skloniti prelazak Kristijana Ronalda u Real za 80 miliona funti 2009. godine.

Pregovori su kontroverzni u svakom slučaju, ali mi ovde pričamo o igraču koji pravi veliku razliku i koji je veoma dobar. Dok prelazni rok ne bude završen, postoji šansa da će neko doći”, naglasio je Kasiljas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve