Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.07.2013.

22:38

Volkov: Hvala Bogu...

Vladimir Volkov uveo je golom u Jermeniji Partizan u sledeću rundu kvalifikacija za LŠ, a u revanšu je isključen početkom drugog poluvremena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bez njega ekipa je igrala bunker do samog kraja, ali je izdržala i čeka je meč sa Ludogorecom iz Bugarske.

Volkov je posle meča rekao da je presrećan zbog prolaska u narednu rundu

"Hvala Bogu što smo prošli dalje. Ispalo je da je moj gol odlučio, ali moglo je da bude i drugačije. Moj nesmotren potez je odmogao saigračima i izvinjavam im se zbog toga".

Volkov je opisao incident koji je doveo do njegovog isključenja

"Yaslužio sam crveni karton, ne bežim od odgovornosti. Protivnički igrač me je provocirao, uhvatio me obema rukama za glavu kad sam krenuo na centaršut, ruka mi je mahinalno pošla. Reagovao sam pogrešno. Hvala Bogu što to nije kažnjeno", rekao je Vladimir Volkov. "Kontrolisali smo utakmicu, a moja greška je doprinela da padnemo u nastavku. Sigurno možemo bolje".

Trener Vuk Rašović kaže da je njegova ekipa mogla do pobede.

"Bilo bi drugačije da smo dali golove iz prilika u prvom delu. Dogodile su se povrede zbog čega smo vršili izmene na poluvremenu, a posle isključenja Volkova morali smo da promenimo stil igre", rekao je Rašović, koji je upozorio da je Širak kvalitetan tim.

"Oni su prvaci svoje zemlje, igraju dobar fudbal".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve