Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.07.2013.

15:55

Đemba Đemba Partizanov dve godine

Kako B92 saznaje, Kamerunac Erik Đemba Đemba upravo je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

32-godišnji zadnji vezni igrač doputovao je u Beograd u ponedeljak i nakon dvodnevnih pregovora dogovorio se sa upravom crno-belih.

On je u sredu ujutro prošao medicinske testove, a treneru Partizana Vuku Rašoviću staviće se na raspolaganje za nekoliko dana nakon što se vrati iz rodnog Kameruna.

Đemba Đemba će moći da igra u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ukoliko Partizan prođe jermenski Širak, a u svakom slučaju će biti veliko pojačanje u veznom redu crno-belih.

Kamerunac igra na poziciji zadnjeg veznog. On je 2003. iz Nanta prešao u Mančester junajted, ali se tamo nije snašao pa je posle kratkih epizoda u Aston Vili i Barnliju otišao u Katar.

Četiri godine igrao je za Odenze, a poslednjih godinu dana proveo je u izraelskom Hapoelu.

Đemba Đemba je peto pojačanje Partizana ovog leta nakon Milan Lukača, Filipa Malbašića, Nikole Gulana, Petra Grbića i Milana Obradovića.

Kako je kasnije saopšteno na zvaničnom sajtu crno-belih, Đemba Đemba će nositi dres sa brojem 99, a zvanično će u Humskoj javnosti biti predstavljen u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve