Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.07.2013.

22:01

Kasalica: Idemo po još jednu pobedu

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica izjavio je da će saigrači i on ići na trijumf protiv IBV-a i da neće čuvati rezultat iz prvog meča (pobeda 2:0).

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

"Stvorili smo dobru hemiju i imamo odličnu atmosferu u svlačionici. Putujemo na revanš sa IBV-om sa ciljem da ostvarimo još jednu pobedu. Posle meča na Marakani smo bolje upoznati sa igrom rivala i na osnovu toga spremamo taktiku".

“Očekujemo otvoreniju igru rivala i više prostora za naše napade. Nekoliko presedanja, vremensku i klimatsku razliku ne želimo da koristimo kao opravdanje za bilo šta, idemo na Vestmaneju po pobedu i plasman u narednu rundu kvalifikacija”, dodao je Kasalica.

Slično razmišlja i kapiten Nenad Milijaš.

“Zaboravili smo pobedu ostvarenu u Beogradu. Imamo dobar rezultat, ali ne smemo da razmišljamo o tome. Takođe, ne smemo da dozvolimo da primimo neki neplanirani pogodak i uđemo u nervozu. To nikako ne bismo smeli da dozvolimo. Na Marakani su debitanti odigrali odličnoi veoma mi je drago zbog njih. Radi se o odličnim igračima i ličnostima i verujem da će iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve