Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.07.2013.

20:22

Slepi miš na novoj 'Mestalji'

Fudbalski klub Valensija otkrio je kako će izgledati stadion ’Mestalja’, koji će biti rekonstruisan i zvanično otvoren u septembru.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Stadion u Valensiji sagrađen je 1923. godine, a u 90. godini ’Mestalja’ će dobiti novi izgled.

Promene su deo ’Gloval’ strategije kako bi se brend fudbalskog kluba Valensija, odvojio od drugih fudbalskih klubova.

"Izveli smo veliki korak ovim izmenama. Novi stadion FK Valensije će otkriti novu, čistu i šarenu sliku kluba, a dizajniran je da utiče na navijače i da ih učini ponosnim na svoj stadion. Pored toga, iskoristićemo priliku da očistimo i poboljšamo sedišta“, rekao je predsednik Valensije Amadeo Salvo.

Pored unapređivanja stadiona, čelnici kluba su dosta pažnje obratili i na izgled. Savremeni dizajn predstavlja mešavinu tradicionalnih ideja i slika koji karakterišu navijače Valensije na pet svetskih kontinenata. Ovaj dizajn uključuje i velikog slepog miša na ’Centralnoj tribini’ na kojoj će biti ispisani inicijali kluba – VCF.

Sedišta na galeriji kluba takođe će biti ofarbana u narandžastu boju, a belim slovima pisaće Mestalja (Mestalla).

Na severnoj i južnoj tribini crnim slovima biće ispisano ’AMUNT Valensija’ (napred Valensija). Boja sedišta na ovim tribinama variraće od belo-narandžaste na vrhovima, do skroz narandžaste pored terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve