Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.07.2013.

23:28

Martino: Hvala Leu i njegovom ocu

Novi trener Barselone Herardo Martino rekao je da ne zna kako su čelni ljudi Katalonaca odlučili da baš njega postave za naslednika Tita Vilanove.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Ne znam detalje, ali ne sumnjam da su Leo (Mesi) i njegov otac uticali i da su dali svoje mišljenje. Ne znam koliko su pomogli, ali hvala im“, rekao je Martino, koji je bio igrač i trener Njuels Old Bojsa, kluba u kojem je Mesi načinio prve fudbalske korake.

Prošle godine je popularni ’Tata’ osvojio šampionat Argentine sa Njuels Old Bojsom i doveo je klub do polufinala Kopa Libertadores.

"S obzirom na igrače koje Barselona ima, na Mesija i sve ostalo, ovo je upravo ono što svaki trener želi. Kada gledate sa strane, mislite da Mesiju ništa ne možete da kažete kako biste ga poboljšali. Ali sada kada sam postao trener Barse, mislim da mogu da pronađem način da podržim Lea i da mu pomognem da ostane sjajan igrač“, rekao je Martino.

Bivši selektor Paragvaja kaže da je veoma srećan jer Barselona ceni njegov način rada i dodaje:

"Nadam se da će sve proći savršeno, iako su očekivanja visoka. Ponosan sam što ću raditi u Barseloni, nisam ovo očekivao. Želim prvo da se prilagodim na najbolji način, a onda ćemo se boriti za trofeje u svim takmičenjima“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve