Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.07.2013.

16:00

Marka: Bejl u Realu; Spurs: Nije!

Prelazak Gareta Bejla u madridski Real glavna je tema dana u sportskim medijima širom sveta.

Izvor: B92, marca

Autor:B92, marca

Default images

Španski mediji prenose da je velški reprezentativac potpisao šestogodišnji ugovor sa “kraljevskim klubom”, ali Totenhem to poriče.

Kako prenosi Marka, Bejl bi trebalo da dobija 10 miliona evra po sezoni. Prelomni momenat, po rečima španskih novinara, bila je igračeva odluka da saopšti Totenhemu da želi da ode. U Londonu tvrde da se to nije dogodilo.

“Ponavljam ono što sam rekao i u maju, i na početku priprema, nemam šta novo da kažem – on je naš igrač i želimo da ga zadržimo. Garet je jedan pod najboljih igrača na svetu i računamo na njega u budućnosti”, rekao je Andre Vilas Boaš u Hong Kongu u utorak ujutro, nekoliko sati pre nego što se u španskim medijima pojavila informacija.

Poslednji put kada se obratio medijima, pre 14 dana, Bejl je tvrdio da želi da ostane u klubu.

Velšanin je prošlog utorka napunio 24 godine. U Totenhemu je za prethodnih 6 sezona odigrao 203 meča i dao 55 golova, od čega čak 26 pogodaka u prošlom šampionatu, kada je sa pozicije krila postao polušpic.

Za nacionalnu selekciju dao je 11 golova na 41 utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve